Date / Time

 

Sondaj

Poll: Considerati mai accesibil site-ul in forma actuala

Contactati-ne

Stiri in aceasta luna

Counter

This page today ...
total: 0
unique: 0

This page ever ...
total: 30
unique: 19

Site ...
total: 9538
unique: 2492

Chatbox

You must be logged in to post comments on this site - please either log in from the Login box or from here.If you are not registered click here to signup.


No messages yet.

Info Date Cu Caracter Personal

Datele cu caracter personal pe care www.comunadudesti.ro le colecteaza pe "Pagina oficiala a comunei Dudesti Judetul Braila" sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:

1.Adresa de email, necesara pentru:

•validarea contului

•resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata

•transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Pagina oficiala a comunei Dudesti Judetul Braila (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic/stire urmarita, reply la un mesaj personal (PM)

•comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Pagina oficiala a comunei Dudesti Judetul Braila (optional, opt-in)

•nu este afisata public pe Pagina oficiala a comunei Dudesti Judetul Braila, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare.

2.Username, necesar pentru autentificare (login)

•Este afisat public pe Pagina oficiala a comunei Dudesti Judetul Braila, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva

3.Parola, necesara pentru autentificare (login)

•nu este afisata nicaieri

•nu este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata

Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.

Temei: interesul legitim.

Durata: pe toata durata existentei contului de membruII. "Date optionale" - pe care membrii Paginii oficiale a comunei Dudesti judetul Braila au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:

•Data nasterii

•Hobby-uri (interests)

•Genul (Sex)

•Website URL

Motiv: n/a (date optionale)

Temei: consimtamantul.

Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Pagina oficiala a comunei Dudesti Judetul Braila nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Pagina oficiala a comunei Dudesti Judetul Braila (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Paginii oficiale a comunei Dudesti Judetul Braila sa le cunoasca. _______________________________________________________________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Paginii oficiale a comunei Dudesti Judetul Braila, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):

1.Adresa IP

2.User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Mozilla, Chrome etc)

3.HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente

Aceste date nu sunt afisate in mod public pe Pagina oficiala a comunei Dudesti Judetul Braila, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)

Temei: obligatia legala, interesul legitim

Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Pagina oficiala a comunei Dudesti Judetul Braila (webserver logs).

Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Pagina oficiala a comunei Dudesti Judetul Braila, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
82ae949d2702890294.jpg

Rectificare buget local comuna Dudesti Judetul Braila - 2018

Nov 15, 2018
     
82ae949d2702890294.jpg

Bilant Primaria Dudesti Braila 30.09.2018

Nov 02, 2018
     
cultura4.jpg

ÎNŞTIINŢARE

Oct 26, 2018